Alienware Aurora R6 anmeldelse

Alienware har et rykte på seg for å bygge store, kraftige og dyre gaming pcer, men Aurora-serien er maskiner med kompakt design og mer overkommelige priser, samtidig som Alienwares stående posisjon i spillsamfunnet opprettholdes. Alienware Aurora R6, som vi vurderer her, ser ut til å fortsette denne tradisjonen. Den kombinerer alt vi kan forvente fra Alienwares enheter, inkludert kraftige komponenter og et iøynefallende design.

Pris og tilgjengelighet

Som vanlig med Alienwares stasjonære PCer, kommer Aurora R6 i forskjellige konfigurasjoner. Den laveste versjonen kommer med en 7-generasjon Intel Core i5-7400-prosessor, 8 GB DDR4 RAM og en AMD Radeon RX 560 GPU, og koster 799,99 USD (849 GBP).

I Australia er den laveste spesifikke Aurora R6 litt annerledes, som kommer med en Intel Core i7-7700 prosessor, 8 GB RAM og en Nivida GTX 1050Ti for AU $ 1,799. I mellomtiden er toppmodellen en modell med en Intel Core i7-7700K prosessor, 64 GB RAM og to GTX 1080 Ti grafikkort i SLI. Denne modellen er kun tilgjengelig i USA, og koster $ 3 799,99.

Den førsteklasses Alienware Aurora R6 i Storbritannia kommer med 16 GB RAM og et GTX Titan X grafikkort for £ 2,599. I Australia er det tilgjengelig en topp-end Aurora R6 med nesten samme spesifikasjoner som den britiske modellen, men med et GTX 1080 grafikkort, for en prislapp på AU $ 2,999.

Versjonen vi kom inn for testing sitter rundt i midten av serien, og leveres med en Intel Core i7-7700K CPU, 16GB RAM og GTX 1080 Ti. Den er tilgjengelig på den amerikanske Dell Store for $ 2,249,99 (rundt £ 1,700, AU $ 2800). Den eksakte konfigurasjonen er ikke tilgjengelig i den britiske eller australske Dell-butikken, men vi har kontaktet Dell for å finne ut nøyaktige priser.

Ikke bare er det et stort utvalg av konfigurasjoner tilgjengelig, du kan også oppgradere og bytte komponenter på nettsiden før du kjøper, noe som gir deg stor fleksibilitet for å skape en Aurora R6 PC som passer perfekt til dine behov og budsjett.

Design

Mange tenker gaming pcer – spesielt de som er laget av alienware – er store, svarte monolitter høye som tårn som dominerer skrivebordet ditt. Tenk på nytt sier vi – Aurora R6 kommer i et spesialfremstillet midt-tårn, som gjør den til en ganske liten gaming pc, med en høyde på 472.52mm, dybde på 360,5mm og bredde på 212mm.

Størrelsen holdes nede, takket være det Alienware beskriver som sitt “fettfrie design”, som klomper komponentene – inkludert to GPUer og vannkjøling hvis du går for disse konfigurasjonene – til et smart plassbesparende design som også sikrer at det er nok av luftstrøm for å holde komponentene avkjølte. Dette oppnås ved ventiler og inntaksvifter foran og til høyre, med en avtrekksvifte som skyver varm luft gjennom åpninger som befinner seg på toppen av chassiset.

Aurora R6 er, som Alienware Aurora R5, en utmerket gaming pc for folk som ikke ønsker å bruke uanstendige mengder penger på en helt over-the-top rigg. Det er ikke enkelt å si at den er billig – det er det ikke – men den klarer å treffe det søte stedet når det gjelder å balansere pris og kraft.

Imidlertid er Aurora R6 en fantastisk gaming-PC som er fremtidssikker i de neste årene, med tanke på Dells og Alienwares velrenommerte rykte for byggekvalitet, støtte og service hvis noe går galt.