HyperX leverer nå Cloud Alpha gaming headset med industriens første dual-kammer lydteknologi

Cloud Alpha er de første gaming hodetelefonene til å integrere HyperX dual-kammerteknologi for å levere en uovertruffen lydopplevelse, sier Tyler Needles, global audio business manager ved HyperX. “Cloud Alpha har designet og testet i HyperX-laboratoriene, og gir best mulig lydytelse, komfort og byggekvalitet for den ultimate konkurransefortrinnet for topp eSports-profesjonelle og vanlige spillere rundt om i verden.”

Cloud Alpha er designet for å gi den ultimate komforten i flere timer med utvidet gameplay premium HyperX-signaturminneskum, fleksibel lærett og et utvidet hodebånd for å passe til et bredere utvalg av spillere. Den slitesterke, lette aluminiumsrammen har en unik aksentdesign som enkelt gjenkjennes under store turneringer eller på en lokal spillhendelse. Cloud Alpha har også en avtakbar kabel med in-line lydkontroll, slik at spillere kan justere volum og mikrofon på kabelen, med multiplattformskompatibilitet til PC, PS4 ™, PS4 ™ Pro, Xbox One ™ 1, Xbox One S ™ 1 , Mac®, Mobile2, Nintendo Switch ™ og andre virtuelle virkelighetssystemer med 3,5 mm porter.

Cloud Alpha er et kablet headsett, men lydkabelen er avtakbar (Cloud II har en fast kabel). Den avtakbare kabelen gjør det litt enklere å kaste hodetelefonene i den medfølgende posen. En annen endring fra Cloud II: Cloud Alpha-posen er ikke polstret, men bare en myk klutpose. Den avtakbare lydkabelen er flettet og lang, og fletningen gir en luksuriøs følelse. Kabelen har en inline lydkontroll som har en volumvelger og demperbryter for mikrofonen. Cloud II inneholdt et USB-lydkort som leverte virtuell 7.1 surroundlyd når den ble koblet til en PC. Med Cloud Alpha får du stereolyd – og bare stereolyd.

Øre-koppene har et mykt, skum padding og en rød HyperX logo på sidene. Det er ingen polstring på innsiden av ørekoppene, som for eksempel modellen Cloud II har for ekstra komfort. Uansett, Cloud Alpha er minst like behagelig som Cloud II. Det er også en liten forskjell på utsiden av ørekoppene: Cloud Alpha har et matt finish i motsetning til Cloud IIs glansige finish.

Den store nyheten ved Cloud Alpha finnes inne i ørekoppene. Hodetelefonen har 50mm dobbeltkammerdrivere hvor ett kammer inneholder de lavere bassfrekvensene, og det andre kammeret inneholder midtre og høye frekvenser. Å skille de to, Kingston-kravene, muliggjør større klarhet i lyd med mindre forvrengning. Cloud Alpha tilbyr også en litt bredere frekvensrespons enn Cloud II på 13Hz-27,000Hz sammenlignet med 15Hz-25,000Hz.

Om HyperX

HyperX gaming divisjonen ble laget av Kingston Technology Company, Inc., verdens største uavhengige minneproducent, med mål om å gi spillere, PC-byggere kvalitets komponenter. I 15 år har HyperXs mål vært å utvikle spillprodukter for spillere – høyhastighetsminne, inkludert XMP-minne for Intel-prosessorer, solid state-stasjoner, hodetelefoner, tastaturer, mus, USB-minnepinner og musematter – til spillmiljøet og utover. Det prisbelønte HyperX-merket har skåret sitt navn på topplisten ved å levere konsekvente produkter som gir overlegen komfort, estetikk, ytelse og pålitelighet. HyperX-utstyr er førstevalget til mange profesjonelle spillere, teknologi entusiaster og overklokkere over hele verden fordi de oppfyller de strengeste produktspesifikasjonene, og er bygget med best-in-class komponenter.

HyperX Cloud Alpha tilbyr en vinnende blanding av overkommelig pris, komfort og enestående lydkvalitet. Dobbelkammerdriverens design gir overlegen lyd. Du vil slite hard for å finne et mer komfortabelt headset med bedre lyd enn Cloud Alpha for denne prisen.